./DIENSTEN - Rapportages

Welk bedrijf kan er niet zonder rapportages? Rapportages zijn noodzakelijk om te kunnen sturen op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Afhankelijk van de grootte en/of complexiteit van het bedrijf kan elke business unit, afdeling of team haar eigen rapportagebehoeften hebben.

Rapportages hebben vaak nadelen, waaronder:

  • het kost veel tijd om rapportages te maken;
  • handwerk zorgt soms voor menselijke fouten;
  • ze verschijnen vaak in een statische vorm;
  • ze zijn soms groot en complex;
  • ze worden eens per periode (dag, week, maand, kwartaal, jaar) opgeleverd en daar is het wachten op;
  • als de rapportagemaker uit dienst gaat, is er een uitdaging met het maken van de rapportage(s).

Qualitysign ondersteunt

Qualitysign kan u helpen bij alle bovengenoemde punten. Indien u wenst, wordt er zoveel mogelijk geautomatiseerd waardoor u tijd bespaart en waarmee de kans op fouten verminderd. Daarnaast is het mogelijk om vanuit abstracte managementrapportages door te klikken naar operationele rapportages, zodat zowel het management als de medewerkers vanuit dezelfde omgeving kunnen werken: van strategische inzichten, naar operationeel werkvoorraad.

Het is niet voor alle rapportages nodig om te wachten totdat er een dag, week, maand, kwartaal of jaar voorbij is gegaan. Sommige rapportages moeten on-the-fly opgeroepen kunnen worden met de meest recente informatie, zonder dat daar weer uren werk in gaat zitten. Naast dat Qualitysign u hier ook bij kan ondersteunen, staat Qualitysign ook voor pragmatiek en denkt daarom graag mee met het nut en de noodzaak van uw bestaande en gewenste rapportages.

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren. Onder andere de complexiteit, de toegankelijkheid van uw informatiesystemen en de wensen die u heeft spelen hier een sterke rol in.

Neem contact op met Qualitysign voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Plaatje van een rapportage in Microsoft Excel.