./DIENSTEN - Live dashboards

Heeft u informatiesystemen waaruit u periodiek rapportages ontvangt waarmee u uw organisatie of afdeling kunt bijsturen? Herkent u dat het met dit soort rapportages vaak lastig is om de details in te duiken waar uw afdeling juist wel de behoefte aan heeft op het moment dat u de rapportages bespreekt? Daarnaast verschijnen rapportages vaak niet op het moment dat u ze graag beschikbaar heeft.

Qualitysign helpt u met het opzetten van live webdashboards, waarmee het mogelijk is om real-time data uit uw informatiesystemen te presenteren op zowel tactisch en operationeel niveau.

Het voordeel van een live webdashboard is dat deze altijd op elke moment te benaderen is. Daarnaast dat er functionaliteiten ingebouwd kunnen worden om van managementniveau live door te klikken naar het operationele niveau voor medewerkers. Indien uw informatiesysteem het ondersteunt, kan er vervolgens ook doorgeklikt worden naar de juiste pagina of het juiste ticket in uw systeem.

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren. Onder andere de complexiteit, de toegankelijkheid van uw informatiesystemen en de wensen die u heeft spelen hier een sterke rol in.

Neem contact op met Qualitysign voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Foto van een dashboard via een webinterface.

Plaatje van een dashboard in Microsoft Excel.