./BARRY - Wie ben ik?

Foto van Barry

Vanaf mijn achtste levensjaar ben ik al sterk geïnteresseerd in beveiliging. Zowel in fysieke als digitale beveiliging. Op jonge leeftijd monde zich dat nog uit in het proberen te omzeilen van bewegingssensoren en infraroodsensoren door gebruik te maken van o.a. spiegels en reflectoren. Idem voor het proberen te manipuleren van kauwgomballenautomaten en barcodesystemen.

Natuurlijk was dat niet zo geavanceerd, maar de denkwijze van hoe er op een andere manier gebruik gemaakt kan worden van techniek zat er dus al vroeg in. Gedurende de jaren vorderde, ben ik me meer gaan verdiepen in webtechnologie (websites en kwetsbaarheden daar in), de corporate werkplekinrichting en in menselijk gedrag. Deze drie facetten zorgen op moment van schrijven voor de meeste kans op een succesvolle aanval door aanvallers (hackers).

Daarnaast ben ik een pragmaticus. Ik doorgrond graag problemen en ga graag op zoek naar oorzaken van de problemen, maar daarnaast hoeft wat mij betreft de oplossing niet altijd maanden tot jaren te duren. Oplossingen hoeven niet per se altijd technisch gedreven te zijn, maar kan ook een menselijk aspect hebben. Oplossingen hoeven niet per se altijd heel hoge kosten met zich mee te brengen. Een op maat gemaakte pragmatische oplossing kan in een aantal gevallen minstens net zo goed zijn.

Werkwijze

Als zelfverklaard pragmaticus houd ik van pragmatiek, dat komt ook terug in mijn manier van werken:

  1. U heeft een behoefte en samen verkennen we deze behoefte.
  2. Op basis daarvan stel ik een oplossing en planning voor.
  3. Wanneer we op één lijn liggen kom ik bij u terug met een gratis en vrijblijvende offerte.
  4. U gaat wel of niet akkoord met de offerte.
  5. Voila, er wordt gestart en er zal op tijd geleverd worden.

Kortcyclisch = snelle oplevertijden

Bij voorkeur werk ik kortcyclisch. Dat houdt in de praktijk in dat er meerdere relatief kleine opdrachten gegeven en opgeleverd worden, waarbij elke oplevering een korte doorlooptijd kent. Denk hierbij - afhankelijk van de gewenste insteek en complexiteit - aan oplevertijden van een week, twee weken en maximaal drie weken. Dit geldt ook voor het opstellen van een offerte.

Heeft u een vraag of wilt u om een andere reden contact opnemen? Kijkt u naar de mogelijkheden op de contactpagina.